юни 15, 20190

ЗА ФЛЕЙМИНГ КОЗМЕТИКС

Иван Желев е български учен – биолог, чиято дългогодишна мисия в живота е да открие лек за една от най-коварните болести в наши дни, а именно ракът. Докато усърдно работи по продукта, който успешно ще се преборва с раковите клетки, ученият е изобретил 100% натурален билков продукт, който прекратява оплешивяването, като спира косопада още след първите няколко нанасяния.

Научните си разработки и открития, биологът Иван Желев, прави в модерна собствена лаборатория. Там, освен лек против оплешивяване, инженер Желев открива и създава още няколко продукта за коса, които подпомагат борбата със себореен дерматит, псориазис и алопеция ареата. Освен продуктите за коса, в лабораторията са разработени още лосион за удължаване и сгъстяване на мигли, продукт за красиви нокти и лосиони за обезкосмяване  – единият е предназначен за дамите, а другият естествено за силния пол.

Важно е да отбележим също, че абсолютно всички продукти, които ще откриете с тази марка са 100% натурални, произведени са единствено и само от билки, без в тях да са добавяни други вещества, които може да помогнат за едно, но да навредят на друго. Затова може напълно да се доверите на Flaming cosmetics и да използвате продуктите без притеснения от странични ефекти

Неуморната работа на Иван Желев и екипът му продължава повече от десет години. През това време са проведени над 30 000 теста на продуктите, докато те станат абсолютно ефективни, за да бъдат представени на потребителите в завършен вид.

Биологът създател на Flaming продуктите, докато работи върху своите проекти,  постоянно се среща със свои колеги от Франция и Италия като споделя и обменя опит с тях. Десетки са и българските лекари дерматолози, с които Желев се съветва, докато усъвършенства откритията си.

Марката на тези продукти е Flaming cosmetics, а зад тази марка стои фирмата „CI AR“ Ltd. Това е малка козметична компания, чиито екип усърдно и неуморно работи и провежда тестове, за да може да представи на клиентите си усъвършенствани и ефективни, изцяло натурални продукти.

Откакто на пазара се появи лосионът Flaming Hair Loss, плешивите хора видяха светлина в дъното на тунела, а хиляди от тях вече се радват на здрава коса.

Който и от продуктите на Flaming cosmetics да изберете, Вие ще забележите положителния му ефект още след първата употреба.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *